Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За третия стоп- резерви, не се отнася за моята
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Колеги сега друг проблем,днес како си карах и ми светна ето това ограденото в черверно Click image for larger version

Name:	Без име.jpg
Views:	1
Size:	19.5 Килобайта
ID:	2322321 . Знам че е нещо за въздушната възглавница. Но от какво може да е, постояно свети . Де да търса причината?
      П.С. ето по-голям размер снимка:
      http://postimage.org/image/9ugkspi9l/
      Last edited by milenmilan; d.m.y г., 17:21.
      Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
      Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
      Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.

Comment

• Хич да не ти пука, май на всички светят, скоро го коментирахме

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Хич да не ти пука, май на всички светят, скоро го коментирахме
          Е стига де, като го гледам така гадно да ми седи на таблото, ми идва да си направя харакири.

Comment

• Няма единно мнение защо светва, отиваш даваш някакви пари, чистят ти грешката и след време пак светва, има много писано, потърси

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              Няма единно мнение защо светва, отиваш даваш някакви пари, чистят ти грешката и след време пак светва, има много писано, потърси
              Освен да се засиля и да я ударя някъде, да видя дали работят тъпите въздишните възглавници . Ше хвана да се върна на 155-ца без въздишните възглавници, та да няма ко да светне баси. Ще го видим тогава този проблем след нова година в някой от форумните сервизи. Мерси все пак за информацията, поне значи няма вероятност да се отвори докато карам

Comment

• Да ви имам проблемите... Днес пробвах Алфата на зимни условия (снимката долу). Върви като танк, само там където е много заледено и има бабуни друса доста. На няколко пъти я ударих от долу, но при толкова ниска кола и коловози е нормално. Само разхода не ми хареса, заминаха над 20 литра 100 октана за 160км. Вярно, че около 40км карах само на втора, но пак ми се вижда много. Борд компютъра ми изкара разхода 9/100, обаче изглежда е далече от истината. Ще ходи пак на доктор...
                Attached Files

Comment

• Абе кой кара в днешно време туинспарк на бензин ..
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    Абе кой кара в днешно време туинспарк на бензин ..
                    Аз имам и газ, но нещо се прецака настройката, а единственото място където могат да я настроят най-близо е в Пловдив, след като си запиша час... А и съм от малък град, където при тези къси разстояния няма смисъл от газ, и я карам на бензин (за сега сто октана, но никаква разлика не виждам).

Comment

• Първоначално публикувано от milenmilan Покажи съобщение
                      Колеги сега друг проблем,днес како си карах и ми светна ето това ограденото в черверно [ATTACH]106146[/ATTACH] . Знам че е нещо за въздушната възглавница. Но от какво може да е, постояно свети . Де да търса причината?
                      П.С. ето по-голям размер снимка:
                      http://postimage.org/image/9ugkspi9l/
                      При мен също мине не мине и светне тази аларма. Чистя грешката и след няколко дни или месеци пак светва. Според пояснението на грешката причината е веригата на детонатора на шофьорския колан.
                      Днес свалих буксата на централата за да меря въпросната верига и в статичен режим всичко е ОК.
                      Имам съмнения, че прекъсването е заради видимо-окислени пинове от буксата на централата:

Почистих с контактен спрей и обезмаслител, после изтрих грешката и сега ще видя дали пак ще се появи.

При теб трябва да се види от диагностиката заради какво точно записва грешката.
                      Може и при теб да е подобно като при мен.

Ако ще чистиш пиновете на буксата, прави това при откачен акумулатор и след изчакване от около 10 минути.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Абе кой кара в днешно време туинспарк на бензин ..
                        Баровците със 166, моята за да не слушам как се сурка кората по леда не я карам в коловоза, а се качвам отгоре, все едно по релси карам

Comment

• Честита Новата 2013 година на всички капитани на кораби ! Желая на всички здраве и щастливо плаване!
                          ...
                          155 1,6 TS 16V `96
                          166 2,4 JTD `99
                          147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• 2013

Весела и спорна на всички колеги. По-малко ремонти и ако може сервизите да умрат от глад.
                            Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
                            Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!

Comment

• Желая на всички Вас една хубава нова година!

Много здраве и щастие!

Повече удоволствие и по-малко ядове с корабите!

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• ЧНД колеги. Пожелавам ви много бензин, дизел и газ в резервоарите.

Да попитам, къде трябва да смажа жилото на газта, за да стане по-мек хода? Селения рейсинг ще свърши ли работа за смазка?
                                Last edited by Doomguy; d.m.y г., 20:52. Основание: Чрд... :d

Comment

Working...
                                X